Aradığınız İşi Yazınız Örnek:webmaster

Nasil Torpil Bulunur

İş bulmada en önemli etkenlerden biri torpil.İşe alırken işverenler güvenilir eleman almak ister,bunuda tanıdık insanların tavsiye etmsiyle anlarlar.Kısaca bilgi,tecrübe ve torpil bulmanın anahtarıdır.

Peki nasıl torpil bulunur bir bakalım...

1-Akrabaları araştırın
Annenize bir sorun bakalım yüksek yerlerde tanıdıkları varmı.Uzaktan da olsa iyi yerlerde mutlaka birileri vardır.Şirket müdürleri,kamu çalışan yöneticiler,büyükşehirde çalışanlar size faydalı olabilir.

2-Belediye Başkanları
Belediye başkanları belediye'ye eleman almakta özgürdürler.Bir şekilde bağlantı kurup belediyede iş bulabilirsiniz.Kurs öğretmeni,şehir planlayıcı,çevre mühendisi,çöpçü veya zabıta müdürü olabilirsiniz.

3-Milletvekilleri
Milletvekillerinin görevi vatandaşlarının daha iyi yaşamasını sağlamaktır.Hele seçimlerin yaklaştığı zamanlar milletvekilleri daha bir yardımsever olurlar.Mecliste Salı ve Çarşamba günleri ziyaretçi günleridir bu günlerde onlarca ziyaretçi iş,tayin gibi isteklerini milletvekillerine aktarırlar.sizde bu günlerde hemşeri olduğunuz milletvekiline uğrayınız.En azından size referans olucaklardır.

 4-Hemşehri dernekleri
Büyük şehirlerde hemşeriler birbirleriyle dayanışma amacıyla dernekler kurmaktadır.Bu dernekler Ramazan'da öğrencilere iftar vermenin yanında,zengin ve itibarlı hemşerilerinde uğrak yeridir.
Dernek başbanına bir danışın size yardımcı olucaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İŞ İLANLARI